helder en zorgzaam van binnen naar buiten

Ꙩ Effectieve en bezielde communicatie ontstaat van binnenuit. Het vraagt een heldere visie, een gedragen en bewust doel en strategie, en een stijl en stem die past bij je praktijk en afgebakende doelgroep. Vaak zit daar nog iets niet helder of stevig, zeker bij (gewenste) verandering of groei.
Waar nodig, begeleid ik je bij het uitklaren, aan het begin van het project. Ik kan ook je klankbord zijn. Ik hou van meedenken en gericht delen van mijn jarenlange communicatie-ervaring, -kennis, -ideeën en -contacten. Dat doe ik graag open en zonder weerhaakjes: je betaalt mij voor mijn advies, mijn best mogelijke advies voor jou, zonder dat ik je aan mij probeer te binden.

Ꙩ Bij een verhaal, portret of persoonlijke tekst, vind ik het belangrijk dat jij als verhaalverteller of opdrachtgever rustig op verhaal kan komen, door aandachtig te luisteren en vragen te stellen die een laag dieper raken. Hierbij zet ik met veel plezier mijn groot inlevingsvermogen en sterk ontwikkelde intuïtie in. Na het schrijven wil ik graag dat je naleest, bekijken we samen je gewenste aanpassingen, krijg jij het laatste woord.

kwalitatief maatwerk

Ꙩ Op maat werken van jou, je situatie en wat je aanbrengt, vind ik heerlijk en logisch. Elk startpunt is anders, elk idee vraagt iets anders. Daarom werk ik ook met een prijsvork of offerte op maat.
Ik denk en ga graag met je mee, binnen mijn waarden en manier van werken. Zo komen we samen tot een kwalitatief en raak resultaat met een duidelijke meerwaarde voor alle betrokkenen.

samenwerking

Ꙩ Waar passend werk ik graag samen met gelijkgestemde partners: een illustrator, fotograaf, filmer, webontwikkelaar (m/v), … .

Ꙩ Hét ingrediënt voor een geslaagd project is een nauwe en hartelijke samenwerking met jou en andere betrokkenen, en een open communicatie, duidelijke afspraken en wederzijdse verantwoordelijkheid. Daar zet ik op in, en dat vraag ik ook van jou.
Een geslaagde tekst of project sluit nauw aan bij jouw werking, en dat kan door goede wisselwerking tussen jou en mij, je werking en de communicatie, ‘zender(s)’ en ‘ontvanger(s)’.
Van binnen naar buiten en terug en…